Harta site-ului
Ajutor
Toamna de aur – la Nistru, la mărgioară
Toamna de aur – la Nistru, la mărgioară

Tradiţional, în fiecare an, are loc omagierea acelor oameni care, cu truda lor, ne aduc pe masă pîinea şi toate celelalte produse, fără de care nu are loc existenţa vieţii pe pămînt.
La data de 11 septebrie curent, în incinta Consiliului raional Dubăsari a avut loc şedinţă  Comitetului organizatoric al sărbătorii raionale „Toamna de aur – la Nistru, la mărgioară”, dedicată  „Zilei lucrătorului din domeniul agriculturii şi industriei prelucrătoare”, unde sa decis că, pe data de 6 octombrie 2017, pe piaţa din centrul satului Coşniţa se va desfăşura sărbătoarea sus menţionată.
 Începînd cu ora 800 va fi petrecut un iarmaroc cu vînzare a produselor agricole, doritorii pot să procure diverse produse, cît în stare proaspătă atît şi conservate. Începînd cu ora 930 va avea loc întîmpinarea oaspeţilor de către un colectiv de fanfară, din raion. La orele 1000 va demara partea festivă a sărbătorii, la care oaspeţi şi participanţi vor lua cuvîntul, aducînd omagiul binemeritat pentru agricultori. Va urma menţionarea celor mai buni agricultori, care au dat dovadă de o muncă asiduă pe parcursul întregului an şi a veteranilor din domeniu, care şi-au consacrat toată viaţa slujirii pămîntului.
 În cadrul sărbătorii nominalizate vor fi organizate expoziţiile meşterilor populari şi expoziţia tematică „Toamna de aur – la Nistru, la mărgioară” de către primăriile raionului şi Serviciile descentralizate din raion. Se va finaliza sărbătoarea cu un concert festiv.
Deasemenea, vom avea oaspeţi de peste hotare şi aceasta ne dă încă o motivare sa pregătim sărbătoarea dată la un nivel înalt. S-a stabilit ca peste 4 zile, Comitetul organizatoric se va întruni din nou, pentru a analiza acţiunile întreprinse şi  a trasa paşii de mai departe.
 

Maria Dicusar,
Direcţia agricultură şi cadastru
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Toamna de aur – la Nistru, la mărgioară - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta